Voor alle werktakken en branches, waaronder in Brabant, is het van belang goed opgeleide bedrijfshulpverleners te hebben om de veiligheid in uw bedrijf te waarborgen. De opleiding van JTI Opleidingsinstituut is bedoeld om werknemers binnen het bedrijf op te leiden tot deskundige bedrijfshulpverleners. Volg nu een BHV cursus in Brabant voor uw organisatie!

Maatwerk BHV cursus Brabant

JTI verzorgt BHV trainingen op maat, afgestemd op uw organisatie en werkprocessen. Zo kunt u alle opgedane kennis direct toepassen binnen uw eigen bedrijf. Tijdens de BHV cursus in Brabant leert u wat u moet doen in geval van brand, ontruiming of wanneer een collega flauwvalt. U leert de verschillende aspecten van EHBO en reanimatie, maar ook de verschillende soorten brand die kunnen uitbreken.

Tevens krijgt u tijdens de BHV cursus in Brabant concreet en kwalitatief advies waarmee u verder kunt in uw eigen werksituatie. Er wordt hierbij ook rekening gehouden met bijzondere werksituaties die van toepassing kunnen zijn.

Lesstof leren met e-learning

Wanneer u de BHV cursus bij JTI volgt, krijgt u toegang tot het BHV e-learning gedeelte. Hiermee kunt u online lesstof lezen, leren en oefenen. U kunt op ieder gewenst moment, thuis of op het werk, aan de slag met de verschillende onderdelen van de BHV training. Tevens komen er simulatie vragen aan bod, zodat u kunt oefenen met verschillende situaties. U dient alle onderdelen online te halen, voordat de praktijksituatie getoetst wordt en u een BHV diploma ontvangt.

Ook het BHV diploma halen?

U kunt bij JTI Opleidingsinstituut terecht voor een basis opleiding, maar uiteraard ook voor de herhalingscursus voor verschillende onderdelen, waaronder BHV aan kinderen, Ontruimingsleider en Gevaarlijke stoffen. Na het volgen van de cursus ontvangt u een BHV diploma zoals die wordt vereist door de Arbowet.

Wilt u meer weten over de BHV cursus in Brabant of in company trainingen van JTI Opleidingsinstituut? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag de opleidingsbrochure aan.

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure