JTI Opleidingsinstituut verzorgt diverse BHV cursussen in de Gemeente Leudal en omgeving. BHV staat voor bedrijfshulpverlening en is van groot belang binnen uw organisatie. De BHV’ers zijn het eerste aanspreekpunt bij ongevallen totdat de hulpdiensten zijn gearriveerd. Een goede BHV opleiding is dan ook zeer belangrijk. Schrijf u hier in voor de BHV cursus in de Gemeente Leudal!

BHV cursus op locatie in de Gemeente Leudal

Is uw organisatie gelegen in de Gemeente Leudal of omgeving en wilt u graag een BHV training op maat? Dan bent u bij JTI Opleidingsinstituut aan het juiste adres. Wij komen bij u langs op locatie om de training te geven of organiseren een BHV cursus op een andere locatie. De opleidingen van JTI worden afgestemd op uw organisatie, bijzondere omstandigheden en unieke werkprocessen. Zo voorzien we u van gedegen kennis die u direct kunt inzetten in uw eigen werksituatie.

Erkend BHV diploma

De BHV opleiding van JTI bestaat uit een e-learning gedeelte en een praktijkgedeelte. De e-learning geeft u toegang tot een online omgeving waar u de lesstof kunt raadplegen en oefenen, met behulp van simulaties. U dient alle onderdelen van de e-learning te halen, alvorens de praktijkproef plaats kan vinden. Zo bent u op de hoogte van alle handelingen en kennis die u nodig heeft voor de praktijk.

De praktijktoets kan op locatie georganiseerd worden, waarbij u bijvoorbeeld gaat oefenen met reanimeren, de AED bedienen en vuur blussen. Indien u alle onderdelen van de opleiding voldoende afsluit, ontvangt u een erkend BHV diploma, zoals de Arbowet van u vereist.

Direct een afspraak maken

JTI Opleidingsinstituut verzorgt opleidingen voor alle bedrijfstakken en branches. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Tevens kunt u ook de opleidingsbrochure downloaden voor meer informatie.

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure