Een BHV cursus in Roermond? Voor alle werktakken en branches is het van belang goed opgeleide bedrijfshulpverleners te hebben. De BHV cursus in Roermond van JTI Opleidingsinstituut is bedoeld om werknemers binnen het bedrijf op te leiden tot deskundige bedrijfshulpverleners. Volg nu een BHV cursus in Roermond voor uw organisatie!

BHV trainingen op maat in Roermond

JTI verzorgt BHV trainingen op maat en op locatie. Tijdens de BHV cursus in Roermond of in company leert u wat er moet gebeuren bij brand, ontruiming of wanneer een collega flauwvalt. U leert de verschillende aspecten van EHBO en reanimatie, maar ook de verschillende soorten brand die kunnen uitbreken.

De BHV cursussen op maat worden volledig afgestemd op de bijzondere omstandigheden en werkprocessen binnen uw organisatie. Zo krijgt u tijdens het volgen van de BHV cursus in Roermond concreet en kwalitatief advies waarmee u verder kunt in uw eigen werksituatie.

Erkend BHV certificaat halen

Na het volgen van de cursus ontvangt u een BHV diploma zoals die wordt vereist door de Arbowet. U kunt bij ons terecht voor een BHV basis opleiding, maar uiteraard ook voor de herhalingscursus voor verschillende onderdelen, waaronder BHV aan kinderen, Ontruimingsleider en Gevaarlijke stoffen.

Online lesstof lezen en leren

Om te oefenen met de lesstof krijgt u toegang tot het JTI e-learning onderdeel. Zo kunt u op ieder gewenst moment, thuis of op het werk, online lezen én oefenen met lesstof voor de verschillende BHV onderdelen. Tevens komen er simulatie vragen aan bod, zodat u kunt oefenen met verschillende situaties. U dient alle BHV onderdelen online te halen, voordat de praktijksituatie getoetst wordt en u een BHV diploma kunt halen.

Wilt u meer weten over de BHV cursus in Roermond of in company van JTI Opleidingsinstituut? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag de opleidingsbrochure aan.

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure