Uw BHV diploma haalt u met behulp van de BHV cursus van JTI Opleidingsinstituut. De BHV cursus is bedoeld om werknemers binnen het bedrijf op te leiden tot deskundige bedrijfshulpverleners. Het is hun taak om de voorpostfunctie te vervullen totdat professionele hulpverleningsdiensten arriveren. Een uitgebreide en deskundige BHV training is dus van belang!

BHV cursus op maat

Tijdens de BHV cursus leert u wat er moet gebeuren bij brand, ontruiming of wanneer een collega flauwvalt. U leert de verschillende aspecten van EHBO en reanimatie, maar ook de verschillende soorten brand die kunnen uitbreken. De maatwerktrainingen van JTI kunnen volledige afgestemd worden op bijzondere omstandigheden en werkprocessen binnen uw organisatie. Zo beschikt u na het volgen van de BHV cursus over de kennis en vaardigheden die u kunt gebruiken in de praktijk. Met het BHV diploma kunt u ook daadwerkelijk aantonen dat u over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.

BHV E-learning thuis op uw gemak

Om te oefenen met de BHV lesstof krijgt u toegang tot het BHV e-learning onderdeel. Zo kunt u op ieder gewenst moment, thuis of op het werk, online lezen én oefenen met lesstof voor de verschillende onderdelen van de BHV cursus. U dient alle onderdelen van de BHV cursus online te halen, voordat de praktijksituatie getoetst wordt en u uw BHV diploma kunt halen. Zo bent u op de juiste manier voorbereid en weet u hoe u moet handelen in iedere situatie.

Erkend BHV certificaat halen

Na het volgen van de BHV cursus ontvangt u het BHV diploma zoals die wordt vereist door de Arbowet. U kunt bij ons terecht voor een basis opleiding BHV, maar uiteraard ook voor de herhalingscursus voor verschillende onderdelen, waaronder BHV aan kinderen, Module alarmmeldingen, Ontruimingsleider en Gevaarlijke stoffen.

Wilt u meer weten over de BHV cursus van JTI Opleidingsinstituut en het behalen van het BHV diploma? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag de opleidingsbrochure aan!

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure