JTI Opleidingsinstituut geeft diverse EHBO cursussen in Roermond. Niemand wil namelijk met lege handen staan bij een ongeval. Een EHBO diploma is dan ook een must voor iedereen, daar het slachtoffer afhankelijk is van omstanders zoals u, die hem of haar kunnen helpen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Volg daarom een EHBO-cursus in Roermond!

Lesstof leren met e-learning

Wanneer u de EHBO cursus bij JTI volgt, krijgt u toegang tot het EHBO e-learning gedeelte. Hiermee kunt u online lesstof lezen, leren en oefenen. U kunt op ieder gewenst moment, thuis of op het werk, aan de slag met de verschillende onderdelen van de EHBO training. Tevens komen er simulatie vragen aan bod, zodat u kunt oefenen met verschillende situaties. U dient alle onderdelen online te halen, voordat de praktijksituatie getoetst wordt en u een EHBO diploma ontvangt.

Leer EHBO op locatie

JTI verzorgt ook EHBO cursussen op locatie, bijvoorbeeld bij bedrijven of stichtingen. Zo kunt u naast de EHBO cursus in Roermond, ook een EHBO cursus elders in Limburg, Brabant en de rest van Nederland volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Ook het EHBO diploma halen?

U kunt bij JTI Opleidingsinstituut terecht voor een basis opleiding, maar uiteraard ook voor de herhalingscursus EHBO.

Wilt u meer weten over de EHBO cursussen in Roermond of in company trainingen van JTI Opleidingsinstituut? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of download de opleidingsbrochure.

Vrijblijvend meer informatie?

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure