JTI Opleidingsinstituut geeft reanimatiecursussen door heel Brabant en andere locaties. Het kan namelijk overal gebeuren: op het werk, op de sportclub of op straat. Iedere week worden er, niet alleen in Brabant, ongeveer 300 mensen (buiten het ziekenhuis) getroffen door een hartstilstand. Na 6 minuten treedt er blijvend letsel op en een ambulance is vaak niet op tijd. Het slachtoffer is dus afhankelijk van omstanders die hem of haar kunnen reanimeren. Volg daarom een reanimatiecursus in Brabant!

Reanimatiecursus & AED

Het is heel belangrijk om een goede reanimatiecursus te volgen waarin u leert te reanimeren en een AED te gebruiken. Hiermee kunt u plotselinge slachtoffers van (levensreddende) hulp zijn. Tijdens de 8 uur durende reanimatiecursus in Brabant van JTI Opleidingsinstituut leert u onder andere:

  • Hoe u een hartstilstand herkent en wat u dan als eerste doet
  • Hoe u moet reanimeren en in welk tempo
  • Hoe u een AED gebruikt

Leer reanimeren op locatie

JTI verzorgt ook reanimatiecursussen op locatie, bijvoorbeeld bij bedrijven of stichtingen. Zo kunt u een reanimatiecursus in Limburg, Brabant en de rest van Nederland volgen. De lesstof wordt aangeboden middels e-learning, waarbij de cursist online de stof kan doorlezen en alvast kan oefenen met situaties. Het praktijkgedeelte, leren reanimeren en het bedien van de AED, kan op verschillende locaties worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Zet uw deskundigheid in

Nadat u uw reanimatiediploma heeft behaald bij JTI Opleidingsinstituut, kunt u zich ook inschrijven als burgerhulpverlener. Als burgerhulpverlener bent u ingeschreven bij een speciaal oproepsysteem voor reanimatie. Wanneer er een hartstilstand in uw buurt plaatsvindt, krijgt u een oproep op uw mobiele telefoon om naar het slachtoffer te gaan. Zo kunt u het slachtoffer helpen en wordt de overlevingskans van het slachtoffer groter.

Vrijblijvend meer informatie?

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure