JTI Opleidingsinstituut geeft diverse reanimatiecursussen in de Gemeente Peel en Maas. Niemand wil namelijk met lege handen staan als iemand wordt getroffen door een hartstilstand. Een reanimatie diploma is dan ook een must voor iedereen, daar het slachtoffer afhankelijk is van omstanders zoals u, die hem of haar kunnen reanimeren. Volg daarom een reanimatiecursus in de Gemeente Peel en Maas!

Reanimatiecursus & AED

Het is heel belangrijk om een goede reanimatiecursus te volgen waarin u leert te reanimeren en een AED te gebruiken. Hiermee kunt u plotselinge slachtoffers van (levensreddende) hulp zijn. Tijdens de reanimatiecursus in de Gemeente Peel en Maas van JTI Opleidingsinstituut leert u onder andere:

  • Hoe u een hartstilstand herkent en wat u dan als eerste doet
  • Hoe u moet reanimeren en in welk tempo
  • Hoe u een AED gebruikt

Leer reanimeren op locatie

JTI verzorgt ook reanimatiecursussen op locatie, bijvoorbeeld bij bedrijven of stichtingen. Zo kunt u naast een reanimatiecursus in de Gemeente Peel en Maas ook een reanimatiecursus elders in Limburg, Brabant en de rest van Nederland volgen. De lesstof kan desgewenst worden aangeboden middels e-learning, waarbij de cursist online de stof kan doorlezen en alvast kan oefenen met situaties. Het praktijkgedeelte, leren reanimeren en het bedien van de AED, kan op verschillende locaties worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Zet uw deskundigheid in

Nadat u uw reanimatiediploma heeft behaald bij JTI Opleidingsinstituut, kunt u zich ook inschrijven als burgerhulpverlener. Als burgerhulpverlener bent u ingeschreven bij een speciaal oproepsysteem voor reanimatie. Wanneer er een hartstilstand in uw buurt plaatsvindt, krijgt u een oproep op uw mobiele telefoon om naar het slachtoffer te gaan. Zo kunt u het slachtoffer helpen en wordt de overlevingskans van het slachtoffer groter.

Vrijblijvend meer informatie?

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure