Ontruimingsassistent OK Blended Learning

Ontruimingsassistent OK

Het besluit om te ontruimen, bijvoorbeeld ten gevolge van brand, is een ingrijpende beslissing. Op de OK komt daar nog eens bij dat er gevaarlijke stoffen zijn, de patiënt geheel afhankelijk is van de zorgverleners en er niet snel hulp van buitenaf op de OK kan komen. Daarom is het belangrijk dat je precies weet wat je moet doen bij brand op, of ontruiming van de OK. 

Blended Learning

Blended Learning is een combinatie van online leren (e-learning) en contactonderwijs (praktijkbijeenkomst). Met e-learning bereidt de cursist zichzelf voor in zijn eigen tempo en studeert hij op de momenten die het beste bij hem passen.

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt de cursist een certificaat en pasje, welke 1 jaar geldig is.

Maatwerk

Deze cursus kan op maat worden gemaakt (klantspecifiek).

Tijdens deze cursus leert u wat er moet gebeuren bij brand op, of ontruiming van de OK. Er wordt ingegaan op de diverse rollen en bijhorende taken van o.a. de instrumenterende, de omloop en de anesthesist. De training is praktijkgericht waardoor er veel mogelijkheid is tot het daadwerkelijk beoefenen van diverse scenario’s.

Cursusduur

2 uur thuisstudie (e-learning) en 4 uur praktijkbijeenkomst.

Examen

De e-learning moet volledig worden doorlopen en de eindtoets moet met een voldoende worden afgesloten om te worden toegelaten tot de praktijkbijeenkomst. 

De kosten voor deze cursus bedragen €325,00 per persoon exclusief 21% btw.

De kosten voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten zijn op aanvraag beschikbaar.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe