JTI Opleidingsinstituut geeft VCA cursussen door heel Brabant en andere locaties.

De VCA cursussen van JTI Opleidingsinstituut scholen u bij voor het diploma Basisveiligheid (Basis-VCA) of Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA). Deze diploma’s kunnen verplicht gesteld worden op bijzondere werklocaties waar u aan de slag gaat.

Wat houdt VCA in?

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. De VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven of personen die werkzaamheden uitvoeren en hierbij een verhoogd risico lopen in een risicovolle omgeving. Het gaat hierbij vaak om constructie- of onderhoudswerkzaamheden in fabrieken, werkplaatsen en bouwterreinen. De VOL-VCA certificatie is speciaal bedoeld voor operationeel leidinggevenden.

Behaal uw VCA diploma bij JTI Opleidingsinstituut

U kunt bij JTI Opleidingsinstituut terecht voor zowel de VCA basis opleiding als de VCA vol opleiding. Naast de basisvaardigheden veiligheid, geeft de VOL-VCA cursus u kennis over wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties tijdens het werk, maar ook kennis van VCA-bedrijfscertificering en een bedrijfsnoodplan. Het certificaat dat u behaalt, geeft aan dat u veilig werkt en rekening houdt met milieu en gezondheid.

Bent u ZZP’er? Ook dan dient u vaak te beschikken over een VCA diploma.

Inschrijven voor een VCA cursus?

Wilt u graag deelnemen aan een van de VCA cursussen in Brabant bij JTI? Dan kunt u zich direct online inschrijven. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een training in te plannen. Heeft u nog vragen over de trainingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of download de opleidingsbrochure!

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure