Wilt u graag uw VCA diploma vol of VCA diploma basis halen? Volg dan een van de VCA opleidingen bij JTI Opleidingsinstituut en behaal een erkend VCA certificaat!

Behaal uw VCA diploma bij JTI Opleidingsinstituut

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. JTI Opleidingsinstituut verzorgt zowel de VCA basis opleiding als de VCA vol opleiding. Beide opleidingen en bijbehorende certificaten voldoen aan de eisen die in Europese normen zijn vastgelegd. Het wordt daarom ook door steeds meer opdrachtgevers verplicht gesteld om een VCA certificaat te behalen.

VCA certificaat vaak verplicht

De VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven of personen die werkzaamheden uitvoeren en hierbij een verhoogd risico lopen in een risicovolle omgeving. Het gaat hierbij vaak om constructie- of onderhoudswerkzaamheden in fabrieken, werkplaatsen en bouwterreinen. Wanneer u aan de slag gaat voor een aannemer, bent u in veel gevallen verplicht om een basis VCA diploma te hebben. Hierdoor weet uw werkgever dat u alle kennis over de wet- en regelgeving hebt en onveilige situaties kunt herkennen. Dit maakt het werken voor uzelf en anderen een stuk veiliger.

VCA certificaat kosten

De kosten voor een VCA cursus bij JTI Opleidingsinstituut zijn €195,- voor zowel de cursus VCA vol als VCA basis. De VCA cursussen geven alle kennis over veiligheidsvoorschriften en veilige situaties op risicovolle werkomgevingen. Aan het eind van de VCA cursus ontvangt u een officieel certificaat VCA, waarmee u kunt aantonen dat u veilig kunt werken en rekening houdt met milieu en gezondheid.

Direct online inschrijven

U kunt zich direct online aanmelden voor een van onze VCA cursussen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden samen te bespreken en de VCA opleiding in te plannen. Tevens kunt u een opleidingsbrochure aanvragen voor meer informatie over de verschillende opleidingen bij JTI Opleidingsinstituut.

Direct inschrijven
Informatie aanvragen
Download opleidingsbrochure