Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Zeker bij kinderen komen ongevallen in en rond het huis vaak voor. Een EHBO-diploma is dan ook voor iedereen een must. Met een EHBO-diploma bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. U voert dit uit totdat professionele hulpverlening aanwezig is. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt de cursist een certificaat welke 1 jaar geldig is.

NB: deze cursus wordt altijd afgesloten met een kennistoets conform de richtlijnen van NIKTA, waarna u een geregistreerd certificaat Acute Zorg ontvangt. Gastouders ontvangen een geregistreerd certificaat Acute Zorg bij Kinderen dat geaccepteerd wordt door het ministerie voor gastouders inzake de wet kinderopvang.

Maatwerk

Deze cursus kan op maat worden gemaakt (klantspecifiek).

Kinder EHBO is speciaal gericht op organisaties waar kinderen verblijven, zoals kinderopvang en buitenschoolse opvang. Bij een cursus Kinder EHBO leer je alles over de reanimatie en de meest voorkomende letsels bij baby's en kinderen te behandelen. De opleidingstraining is praktijkgericht waardoor er veel mogelijkheid is tot het daadwerkelijk beoefenen van diverse scenario’s.

Cursusduur

16 uur (theorie en praktijk).

Examen

De eindtoets (theorie) moet met een voldoende worden afgesloten. 

De kosten voor deze cursus bedragen €238,50 per persoon exclusief 21% btw.

De kosten voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten zijn op aanvraag beschikbaar.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe