Branddetectie

Branddetectie en/of brandblussing nodig? U zoekt een vooraanstaande partner met kennis van zaken. Iemand die u op een voor u passende wijze kan helpen met de juiste materialen en/of specifieke instructies. Iemand waarbij u één aanspreekpunt heeft voor alle onderdelen en waarin u het vertrouwen kunt hebben dat uw opdracht in de juiste handen is. Dan bent u bij JTI brandbeveiliging aan het juiste adres!

JTI brandbeveiliging zorgt voor de afstemming met de brandweer, verzekeringsmaatschappijen, gemeenten en andere betrokkenen. De eisen op het gebied van brandbeveiliging zijn immers complex, en leveren vaak meerdere interpretaties op over ‘wat’ ‘waar’ en ‘wanneer’.

JTI brandbeveiliging is als Hochiki Systems Partner importeur/distributeur van Hochiki producten voor de Nederlandse markt. Daarnaast is JTI brandbeveiliging distributeur van STAT-X Aerosol blussystemen.

Samen met JTI brandbeveiliging maakt u de keuze voor een installateur in uw regio. JTI brandbeveiliging is een CCV erkend bedrijf voor het leveren en onderhouden van brandbeveiligingssystemen dat zal zorgdragen voor de begeleiding van de installateur, de inbedrijfstelling van de installatie en de certificering hiervan.

Door Hochiki Europe is JTI brandbeveiliging in Nederland de aangewezen Hochiki Systems Partner. JTI brandbeveiliging bouwt samen met Hochiki Europe voortdurend aan een regionaal installateurs netwerk voor Nederland welke zorgdragen voor de installatie van Hochiki brandbeveiligingssystemen bij de eindklanten.

Heeft u interesse om Hochiki installateur te worden, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar; info@brandbeveiliging-jti.nl

ltitude-overview-1511254860
Pijl omlaag wit

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op

Maatwerk in veiligheid