Onderhoud brandblusmiddelen

Iedere pandeigenaar die blusmiddelen in zijn pand heeft is verplicht om hieraan regelmatig onderhoud te laten uitvoeren conform de vingerende wet- en regelgeving.

Goed onderhoud aan blusmiddelen is immers van doorslaggevend belang voor uw brandveiligheid, daar hiermee de meeste beginnende branden in de kiem zijn te smoren. De kans dat blusmiddelen die niet onderhouden zijn in geval van nood niet meer functioneren en zelfs gevaarlijk zijn, is reëel. Om zulke situaties te voorkomen biedt JTI brandbeveiliging betrouwbare service en onderhoud aan, zodat uw blusmiddelen bij elke omstandigheid hun werk doen.

Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de vigerende normen en bestaat uit een visuele inspectie op beschadigingen, deuken, lekkage en roestvorming, controle van de spuitmond- afdichtingen en slangen, druk via de manometer en een druktest en het aanbrengen van verzegeling en een keuringssticker.

Ongeacht het type en/of merk van de blusmiddelen, JTI brandbeveiliging draagt zorg voor vakkundig, veilig maar vooral betrouwbaar onderhoud aan uw blusmiddelen conform de geldende onderhoudsnormen. Alle gegevens worden na het onderhoud verzameld en digitaal aan u beschikbaar gesteld in een voor u persoonlijk ingerichte en beveiligde online klantenportal.

  • Onderhoud blusmiddelen € 22,85 (1-5 st).
  • Onderhoud blusmiddelen € 18,85 (6-15 st).
  • Onderhoud blusmiddelen € 14,85 (16-25 st).
  • Onderhoud blusmiddelen € 10,85 (>25 st).
  • Onderhoud bluswagen € 24,85 (1 st).
  • Onderhoud droge blusleiding € 24,85 (1 st).
Brandblusmiddelen jti

Pijl omlaag wit

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op

Maatwerk in veiligheid