Brandwerend afdichten

Het brandwerend afdichten van gaten, naden en kieren (scheidingen) is essentieel voor de brandveiligheid in jouw pand en behelst meer dan het veel gehoorde “smeer het maar even dicht dan is het goed”. Sterker nog; niet alleen vanuit menselijk oogpunt maar ook in verband met strakke regelgeving en aansprakelijkheid is het van groot belang dat u erop toeziet dat uw gebouw of installatie optimaal brandwerend is

Zelfs de kleinste openingen in deze scheidingen kunnen ervoor zorgen dat rook en gassen zich verspreiden naar bijvoorbeeld de vluchtwegen. Deze openingen zijn vaak gemaakt om kabels, (kunststof)leidingen of ventilatiekanalen door te voeren.

De gecertificeerde brandwerende applicatie monteurs van JTI Brandbeveiliging zijn goed opgeleid en verstaan hun vak. Ze onderscheiden zich door kennis, expertise en ervaring, maar ook herkenbaar door hun verantwoordelijkheid, betrokkenheid en loyaliteit. Ze hebben allen ruime werkervaring.

JTI Brandbeveiliging brengt brandwerende afdichtingen aan in nieuwe en bestaande gebouwen. Voor brandwerend afdichten passen we gecertificeerde producten toe die zijn afgestemd op de situatie en voldoen aan de gestelde eisen.

Brandwerend afdichten JTI Brandbeveiliging
Pijl omlaag wit

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op

Maatwerk in veiligheid