Onderhoud noodverlichting

Iedere pandeigenaar die vluchtwegaanduiding en noodverlichting in zijn pand heeft is verplicht onderhoud uit te voeren aan deze armaturen. Noodverlichting is immers essentieel om de veiligheid te waarborgen bij calamiteiten of stroomuitval. Niets is dan ook zo vervelend dat als de stroom uitvalt en uw noodverlichting niet werkt. Om zulke situaties te voorkomen biedt JTI brandbeveiliging betrouwbare service en onderhoud aan, zodat uw noodverlichting bij elke omstandigheid zijn werk doet.

Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de vigerende normen en bestaat uit het schoonmaken van de armaturen, vervangen van lichtbronnen en accu’s, testen met spanningsuitval en een controle op zichtbaarheid.

Ongeacht het type en/of merk van de noodverlichting, JTI brandbeveiliging draagt zorg voor vakkundig, veilig maar vooral betrouwbaar onderhoud aan uw noodverlichting conform de geldende onderhoudsnormen. Alle gegevens worden na het onderhoud verzameld en digitaal aan u beschikbaar gesteld in een voor u persoonlijk ingerichte en beveiligde online klantenportal.

  • Onderhoud noodverlichting € 22,85 (1-5 st).
  • Onderhoud noodverlichting € 18,85 (6-15 st).
  • Onderhoud noodverlichting € 14,85 (16-25 st).
  • Onderhoud noodverlichting € 10,85 (>25 st).
Onderhoud noodverlichting van JTI Brandbeveiliging
Pijl omlaag wit

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op

Maatwerk in veiligheid