Brandbeveiliging JTI

Storing melden?

Meld uw storing telefonisch

Over Brandbeveiliging JTI

JTI brandbeveiliging is een onderdeel van JTI opleidingsinstituut te Beringe, welke is opgericht in 2009. We zijn hèt adres voor brandbeveiliging en brandveiligheid oplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, verkoop, aanleg, reparaties, controle en onderhoud van al uw brandbeveiligingssystemen, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, BHV oproep en communicatiemiddelen, BHV materialen, verbandtrommels en AED’s. Daarnaast leveren wij brandwachten en EHBO posten door heel Nederland.

JTI brandbeveiliging werkt altijd volgens de geldende wet- en regelgeving, waarbij een hoge kwaliteit aan service en materialen het uitgangspunt is. Voor ons is maatwerk dan ook vanzelfsprekend; uw behoefte is voor ons leidend.

Door in te spelen op uw bedrijfsspecifieke risico’s kunt u altijd rekenen op een passend advies en een pasklare oplossing voor uw brandveiligheidsvraagstuk. Door onze klantgerichte aanpak staan alle diensten van JTI brandbeveiliging in het teken van het borgen, behouden en waar nodig herstellen van brandveiligheid. Wij maken dan ook van veiligheid een zekerheid.

JTI Brandbeveiliging is voor Nederland de aangewezen Hochiki Systems Partner.

De waarden van JTI

  • Zorgen voor een veilige, betrouwbare en duurzame dienstverlening.
  • Een proactieve instelling en een hoog serviceniveau.
  • Uw praktijksituatie staat voorop. Onmiskenbaar.
  • Oplossingsgerichtheid en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.
  • Naleving van de wet staat bij ons centraal.

 


   

Pijl omlaag wit

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op

Maatwerk in veiligheid