Brandbeveiliging JTI

Storing melden?

Meld uw storing telefonisch

Over JTI Brandbeveiliging B.V.

JTI Brandbeveiliging B.V. is opgericht in 2009 en is hèt adres voor brandbeveiliging en brandveiligheid oplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, verkoop, aanleg, reparaties, controle en onderhoud van al uw brandbeveiligingssystemen, blusmiddelen, noodverlichting, brandscheidingen, BHV oproep & communicatiemiddelen, BHV materialen, verbandtrommels en AED’s.

JTI Brandbeveiliging B.V. werkt altijd volgens de geldende wet- en regelgeving, waarbij een hoge kwaliteit aan service en materialen het uitgangspunt is. Voor ons is maatwerk dan ook vanzelfsprekend; uw behoefte is voor ons leidend.

Door in te spelen op uw bedrijfsspecifieke risico’s kunt u altijd rekenen op een passend advies en een pasklare oplossing voor uw brandveiligheidsvraagstuk. Door onze klantgerichte aanpak staan alle diensten van JTI brandbeveiliging in het teken van het borgen, behouden en waar nodig herstellen van brandveiligheid. Wij maken dan ook van veiligheid een zekerheid.

JTI Brandbeveiliging B.V. is als Hochiki Systems Partner importeur/distributeur van Hochiki producten voor de Nederlandse markt. Daarnaast is JTI Brandbeveiliging B.V. distributeur van STAT-X Aerosol blussystemen.

De waarden van JTI

  • Zorgen voor een veilige, betrouwbare en duurzame dienstverlening.
  • Een proactieve instelling en een hoog serviceniveau.
  • Uw praktijksituatie staat voorop. Onmiskenbaar.
  • Oplossingsgerichtheid en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.
  • Naleving van de wet staat bij ons centraal.

 


Kiwa gecertificeerd REOB

Pijl omlaag wit

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op

Maatwerk in veiligheid