EHBO Herhaling Blended Learning

EHBO cursussen

Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Een EHBO-diploma is dan ook voor iedereen een must. Met een EHBO-diploma bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. U voert dit uit totdat professionele hulpverlening aanwezig is. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Blended Learning

Blended Learning is een combinatie van online leren (e-learning) en contactonderwijs (praktijkbijeenkomst). Met e-learning bereidt de cursist zichzelf voor in zijn eigen tempo en studeert hij op de momenten die het beste bij hem passen.

Vooropleiding

Voor deze cursus is een geldig EHBO certificaat vereist.

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt de cursist een certificaat welke 1 jaar geldig is.

Maatwerk

Deze cursus kan op maat worden gemaakt (klantspecifiek).

Tijdens deze cursus, ook wel bekend onder de naam Eerste Hulp Verlening of Emergency First Response, leer je niet alleen hoe je eerste hulp biedt en verder letsel kunt beperken, maar ook hoe te handelen bij een slachtoffer met een stoornis in het bewustzijn of van de ademhaling. Ook leert u wat u beter niet kunt doen, om te voorkomen dat schade onverhoopt erger wordt. De herhalingstraining is praktijkgericht waardoor er veel mogelijkheid is tot het daadwerkelijk beoefenen van diverse scenario’s.

Cursusduur

2 à 3 uur thuisstudie (e-learning) en 4 uur praktijkbijeenkomst.

Examen

De e-learning moet volledig worden doorlopen en de eindtoets moet met een voldoende worden afgesloten om te worden toegelaten tot de praktijkbijeenkomst. 

De kosten voor deze cursus bedragen €152,50 per persoon exclusief 21% btw.

De kosten voor maatwerk zoals grotere groepen of in-company trajecten zijn op aanvraag beschikbaar.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe