EHAK Opleiding Blended Learning

EHBO cursussen

Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Zeker bij kinderen komen ongevallen in en rond het huis vaak voor. Een EHBO-diploma is dan ook voor iedereen een must. Met een EHBO-diploma bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. U voert dit uit totdat professionele hulpverlening aanwezig is. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Blended Learning

Blended Learning is een combinatie van online leren (e-learning) en contactonderwijs (praktijkbijeenkomst). Met e-learning bereidt de cursist zichzelf voor in zijn eigen tempo en studeert hij op de momenten die het beste bij hem passen.

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Certificering

Na afloop van de cursus ontvangt de cursist een certificaat welke 1 jaar geldig is.

Maatwerk

Deze cursus kan op maat worden gemaakt (klantspecifiek).

Kinder EHBO is speciaal gericht op organisaties waar kinderen verblijven, zoals kinderopvang en buitenschoolse opvang. Bij een cursus Kinder EHBO leer je alles over de reanimatie en de meest voorkomende letsels bij baby's en kinderen te behandelen. De opleidingstraining is praktijkgericht waardoor er veel mogelijkheid is tot het daadwerkelijk beoefenen van diverse scenario’s.

Cursusduur

2 à 3 uur thuisstudie (e-learning) en 8 uur praktijkbijeenkomst.

Examen

De e-learning moet volledig worden doorlopen en de eindtoets moet met een voldoende worden afgesloten om te worden toegelaten tot de praktijkbijeenkomst. 

De kosten voor deze cursus bedragen €152,50 per persoon exclusief 21% btw.

De kosten voor maatwerk zoals grotere groepen of incompany trajecten zijn op aanvraag beschikbaar.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe