Training Crisismanagement

Crisismanagement

Een calamiteit of crisis plaatst het management, directie of bestuur van een organisatie in een situatie waar het in veel gevallen niet op is voorbereid. De onderlinge samenwerking wordt op de proef gesteld; de vertrouwde omgeving maakt plaats voor een onbekende wereld.

Maatwerk

Deze training crisismanagement kan op maat worden gemaakt (klantspecifiek).

De training crisismanagement is gericht op het trainen van een crisismanagementteam (CMT). Het doel van de training is het aanleren van basisvaardigheden die kunnen worden ingezet tijdens crisissituaties. Crisissituaties beïnvloeden immers het besluitvormingsproces enorm. Besluiten moeten genomen worden met veel tijdsdruk en onzekerheden.

Aan de hand van een of meerdere scenario’s testen we de procedures i.r.t. uw crisismanagementteam (CMT) zoals die in uw ontruimings- of bedrijfsnoodplan zijn vastgelegd. Er zijn verschillende scenario’s waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van welke het beste bij uw organisatie past.

Tijdsduur

3 à 4 uur (eventueel in combinatie met Table- top). 

Rapportage

Na afloop van de training wordt deze geëvalueerd met de deelnemers en wordt door ons een rapportage van bevindingen opgesteld.

De kosten voor deze training bedragen €2.895,00 per training exclusief 21% btw.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe